Новост 2014 - Енергоспестяващ радиатор RADIK RC

Уважаеми търговски партньори,

Позволяваме си да Ви представим новост в асортимента на отоплителни елементи – енергоспестяващ панелен радиатор RADIK RC. Става въпрос за елемент с уникална технология за управлявано протичане, чието главно предимство е спестяване на енергията за отопляване в размер до 15 % на средните годишни разходи, в сравнение с обикновените радиатори. Другите предимства на този радиатор са главно по-бързото загряване, по-високия дял на комфортната лъчиста топлината и значителното понижаване на топлинните загуби към стената зад радиатора.

Панелните радиатори RADIK RC са снабдени с променени гарнитури свързващи предния и задния панел и с разделящ вентил, който позволява регулирането или пълното затваряне на потока през задния панел на радиатора. Това позволява приспособяването на топлинната мощност към актуалните потребности от топлина в помещението. Благодарение на тази уникална технология е възможна работата на радиатора в енергоспестяващ режим през по-голямата част на отоплителния сезон и по този начин постигането на значителни икономии на разходите за отопляване.

Радиаторите RADIK RC се предлагат в изпълнение VKU, което позволява дясно или ляво долно свързване към отоплителната система и също така в дизайнерско изпълнение PLAN с гладък челен панел.

Цялата информация за предимствата на панелните радиатори RADIK RC и подробните технически данни можете да намерите тук.

Прочетете повече за предимствата да поставите панелни радиатори в дома си.

18. 4. 2014