S-CONTROL – Система от нискоенергийни елементи на отопление, охлаждане и климатизация

Уважаеми търговски партньори, 

С радост Ви информираме, че Група "КОРАДО" излиза на пазара с оферта на продукти подходящи за нискоенергийни сгради. Пълният асортимент от тези продукти ще намерите под марката S-CONTROL.

В системата S-CONTROL са включени само изделия за отопление, охлаждане и вентилация с нискоенергийна и спестяваща експлоатация. Тази система обхваща широк асортимент радиатори, конвектори и вентилационни блокове с рекуперация. 

Изделията включени в системата S-CONTROL са подходящи за всички типове сгради - фамилни и жилищни домове, административни сгради и обекти с по-широко предназначение, като същевременно са предназначени за всички източници на отопление, особено за модерните нискотемпературни системи. 

Общото качество на всички изделия включени в системата S-CONTROL е високата отоплителна, охлаждаща или вентилационна мощност, ниско потребление на енергия и очевидни икономии от страна на клиента. Важен аспект е и пълната сервизна поддръжка, която ще бъде гарантирана от един надежден партньор, група "КОРАДО". Не на последно място се обръща голямо внимание на деликатното отношение към околната среда и здравословните условия във всяко помещение. 

Въвеждането на системното решение S-CONTROL е пряко свързано с нашата дългосрочна стратегия да инвестираме в модерни технологии и иновативни продукти, които да удовлетворяват нарастващото търсене от страна на нашите клиенти. 

 Цялата информация за системата S-CONTROL и подробни технически данни ще намерите тук.

Прочетете как да изберем правилната за дома вентилация.

9. 3. 2015