Продукт на “КОРАДО-България” в “Мисия Моят Дом”

Продукт на “КОРАДО-България” в “Мисия Моят Дом”

29.05.2018

Елегантната хромирана лира, производство на “КОРАДО-България”, “участва” в последното издание на поредицата “Мисия Баня 2018” от телевизионното предаване “Мисия Моят Дом”, излъчвано по bTV Action. 

Лирата KORALUX LINEAR EXCLUSIVE - M

допълни перфектно модерното излъчване на банята и подобри значително нейната функционалност. Тръбното отоплително тяло може да работи както към отоплителна система, така и самостоятелно на ток чрез нагревателя с терморегулатор Z-KT7R-0300-27, налични към него. Eлегантните аксесоари за кърпи от своя страна разширяват практическото използване на тръбното  отоплително тяло в банята като доизсушават  текстил.

Повърхностното покритие на лирата гарантира дълготрайна устойчивост срещу корозия и механично въздействие. Електронният регулатор се управлява от микропроцесор. Устройството е снабдено със защитно реле, което ограничава превключването да не бъде по-често от веднъж на 5 секунди.

Как се монтира лирата и какви са нейните предимства, може да проследите тук. Монтажът на лирата започва 14.26 мин. след началото на предаването.

Прочетете повече за предимствата да поставите лири за баня в дома си.

Прочетете повече за предимствата да поставите стоманени радиатори в дома си.

29. 5. 2018