Дизайнерски отоплителни тела

Описание

Дизайнерските радиатори “KORATHERM” са предназначени за всички, които търсят балансирана комбинация от дизайн и ефективност. В днешно време ниските или тесните пространства за монтаж на радиатор не представляват пречка. Дизайнерската гама “KORATHERM” е подходяща и за нетипични пространства в къщата или апартамента. Затова те могат да се използват като идеален аксесоар за фоайета, антрета и модерни интериори. В моделите могат да се намерят вертикално или хоризонтално подравнени профили:

• KORATHERM VERTIKAL
• KORATHERM HORIZONTAL
• KORATHERM AQUAPANEL

Всяка гама предлага висок стандарт дори за най-претенциозните клиенти. Версията “KORATHERM REFLEX” с огледало е не само естетическа наслдас визия, но и с практическо приложение. В “KORADO” ви предлагаме и перфектен дизайн благодарение на широката гама от цветове, които се предлагат.

Перфектно избраните дизайнерски радиатори могат да са не само уреди, които да Ви помогнат да се наслаждавате на топлината и уюта в дома. Освен всичко друго те могат да са и идеалното допълнение към обзаведения със стил и любов дом. Доверете се на продуктите на KORADO и внесете лукс и комфорт във Вашия дом!

Спецификации

  • Богат избор от размери, типове и начини на свързване към отоплителната система.

  • Моделът KORATHERM AQUAPANEL е наличен както за традиционните отоплителни системи, така и в комбинация за пряко електрическо отопление. 

  • Подходящи за всички топлинни източници в системи за принудителна циркулация. Многообразие от цветове.

Параметри

максимално допустимо експлоатационно налягане 0,4 MPa

максимално допустимо експлоатационно налягане 0,4 MPa

вертикален и хоризонтален дизайн

вертикален и хоризонтален дизайн

максимално допустима експлоатационна температура 110 °C

максимално допустима експлоатационна температура 110 °C

Избери модел
За Изтегляне

Филтриране по параметри

Вариант

Ръководство за продукти - тип на вариант

Вертикални

Хоризонтални

Начин на експлоатация

Как ще работи вашият радиатор ? В случай, че използвате отоплителна система с гореща вода радиаторът се свързва директно към отоплителната система. Електрическите радиатори се доставят с отоплителен нагревател и работят единствено на система в електрическа система. Комбинираното отопление позволява свързване на радиатора към отоплителната система и допълнително оборудване с нагревател , който да работи с електрическо захранване. По този начин радиаторът може да работи независимо от отоплителната система, и чрез нагревателя може да използвате затопляне дори извън отоплителния сезон .

Начин на свързване

Начин на свързване към отоплителната система. Къде е разположен входът и изходът за вода на отоплителното тяло?

Отоплителен елемент

Отоплителният елемент с вграден регулатор позволява настройка на температурата чрез регулатора, който е неразделна част от нагревателя. В случай на избор на отоплителен елемент без вграден регулатор, нагревателят работи на директен режим вклч./изклч. Допълнителни аксесоари за по-лесна експлоатация могат да бъдат избрани от това меню.

Изберете подходящия модел от 16 съвместими варианта

Vertikal

Дизайнерски отоплителни тела със странично свързване отгоре долу или с долно централно свързване, отоплителните профили са ориентирани вертикално

Reflex

Дизайнерски отоплителни тела със странично свързване отгоре долу, отоплителните профили са ориентирани отвесно. На част от отоплителната площ върху подложка от поцинкована ламарина има залепено огледало

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all