Панелни отоплителни тела

Описание

Можете да избирате от продуктовата гама на “RADIK” за нови сгради и проекти за обновяване. Това са конвенционални стоманени панелни радиатори, които произвеждаме в широка гама от размери и цветове. Радиаторите “RADIK” осигуряват необходимата ефективност, подходящи са за използване с всички източници на отопление и външният им вид може да бъде променен, като изберете дизайнерски преден панел.

Благодарение на широката гама от модели на “RADIK”, винаги ще можете да намерите радиатор с правилния начин на свързване към отоплителната система.

Спецификации

  • Богат избор от размери, типове и начини на свързване към отоплителната система.

  • Предназначен за отопление на фамилни къщи , жилищни блокове, обществени и административни сгради, както и нежилищни помещения.

  • Подходящи за всички топлинни източници. Широко разнообразие от цветове.

Параметри

максимално допустимо експлоатационно налягане 1 MPa

максимално допустимо експлоатационно налягане 1 MPa

вертикален и хоризонтален дизайн

вертикален и хоризонтален дизайн

максимално допустима експлоатационна температура 110 °C

максимално допустима експлоатационна температура 110 °C

Избери модел
За Изтегляне

Филтриране по параметри

Вариант

Ръководство за продукти - тип на вариант

Хоризонтални

Вертикални

Начин на експлоатация

Как ще работи вашият радиатор ? В случай, че използвате отоплителна система с гореща вода радиаторът се свързва директно към отоплителната система. Електрическите радиатори се доставят с отоплителен нагревател и работят единствено на система в електрическа система. Комбинираното отопление позволява свързване на радиатора към отоплителната система и допълнително оборудване с нагревател , който да работи с електрическо захранване. По този начин радиаторът може да работи независимо от отоплителната система, и чрез нагревателя може да използвате затопляне дори извън отоплителния сезон .

Начин на свързване

Начин на свързване към отоплителната система. Къде е разположен входът и изходът за вода на отоплителното тяло?

Изберете подходящия модел от 37 съвместими варианта

Klasik

Панелни отоплителни тела с ляво или дясно странично свързване към отоплителна система с принудителна или самоволна циркулация

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all