Стенни вентилационни системи

Описание

Не искате да разхищавате топлината, но и копнеете за свеж въздух без прах и полени? Простото решение са устройства за рекуперация на топлина и вентилация “KORADO”. Едновременното подаване и извеждане на въздух от помещението може да предотврати образуването на излишна влага и мухъл. Тази система безупречно филтрира праха и полените и следователно представлява идеалното решение, особено за деца, хора, страдащи от алергии и астматици. Но как да се стоплим, без да плащаме високи сметки за отопление?

Повечето вентилационни устройства “KORADO” могат също така да възстановяват топлина благодарение на рекуперация и по този начин спомагат за намаляване на разходите за отопление. Допълнителното предимство, което предлага всеки вентилационен модул, е лесният монтаж, намаляването на шума отвън и лесната смяна на филтъра. Търсите ли едно по-централизирано решение за цялата къща? В допълнение към локалните уреди, ние произвеждаме и предлагаме централни вентилационни системи с рекуперация на топлина.

Спецификации

  • Постоянно подаване на свеж филтриран въздух в помещението.

  • Вентилационните уреди с функция за оползотворяване на топлината значително намаляват топлинните загуби.

  • Подходящи за вентилация на апартаменти, офиси, както и на фамилни къщи. 

Параметри

възможност за избор на филтри

възможност за избор на филтри

Мощност на подавания въздух: ЛОКАЛНИ УРЕДИ: 15 - 60 m3/h ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ: 30 - 400 m3/h

Мощност на подавания въздух:

ЛОКАЛНИ УРЕДИ: 15 - 60 m3/h

ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ: 30 - 400 m3/h

за нови и съществуващи сгради и реконструкции

за нови и съществуващи сгради и реконструкции

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all