Вложен вентил за стоманени панелни радиатори KORADO

Вентил Eclipse 4381 с регулатор на потока на водата, който работи автоматично. Има възможност за настройка на потока между 10 и 150 кг/ч. Има възможност за настройка на желания поток на водата директно от термостатичния вентил Eclipse чрез настройване на дадената стойност от скалата. Автоматичният ограничител на водоподаването интегриран във вентила подсигурява ограничаване на максималното подаване на вода според  предварителните настройки на вентила, отговарящи на необходимата отоплителна мощност на радиатора. Вентилът регулира потока на водата независимо от диференциалното налягане.

Може да намерите детайлна информация на: https://www.imi-hydronic.com/sites/EN/cs-cz/Produkty/termostatick%C3%A1-regulace/termostatick%C3%A9-hlavice-a-ventily/armatury-pro-otopn%C3%A1-t%C4%9Blesa-s-integrovanou-ventilovou-vlo%C5%BEkou/Eclipse/1c25f91f-7d6f-4167-9b69-55bc3d06e05c#productfeatures

Възможно е да поръчате вентил Eclipse 4381 от нашите бизнес партньори като резервна част Z-ND-068.

Инструкции при залагане в проекти:

При изготвяне на проекти със стоманени панелни радиатори с вграден вентил Eclipse 4381 е много важно да се уверите дали  необходимия воден поток не е по-голям от максималния поток на вентила от 150 кг/ч. Тази калкулация трябва да е в съответствие със специфичната температура на топлоносителя в отоплителната система, в която са заложени стоманени панелни радиатори с вентил Eclipse 4381.

Възможна е подмяна на стандартен вложен вентил 4360 с вентил Eclipse 4381 при всички панелни радиатори RADIK VENTIL KOMPAKT и дизайнерски радиатори KORATHERM HORIZONTAL VKM.

Вече разполагаме със Сертификат за високи изисквания за хигиена издаден от Медицински университет в Гданск, Полша / Медицински факултет/ за панелни радиатори RADIK, тръбни радиатори KORALUX и дизайнерски радиатори  KORATHERM.

6. 10. 2020