Вложен вентил за стоманени панелни радиатори KORADO

10. 8. 2022

ventil_eclipse.jpg

Вентил Eclipse 4381

Възможно е да подмените стандартния вентил 4360 с вентил за вграждане Eclipse 4381 при всички панелни радиатори RADIK VENTIL KOMPAKT и дизайнерски радиатори KORATHERM HORIZONTAL VKM.

Вентил Eclipse 4381 е оборудван с регулатор на потока на водата, който работи автоматично. Има възможност за настройка на потока между 10 и 150 кг/ч. Има възможност за настройка на желания поток на водата директно от термостатичния вентил Eclipse чрез настройване на дадената стойност от скалата. Автоматичният ограничител на водоподаването, интегриран във вентила, подсигурява ограничаване на максималното подаване на вода според  предварителните настройки на вентила, отговарящи на необходимата отоплителна мощност на радиатора. Вентилът регулира потока на водата независимо от диференциалното налягане.

Може да намерите детайлна информация ТУК. 

Възможно е да поръчате вентил Eclipse 4381 от нашите бизнес партньори като резервна част с код Z-ND-068.

Инструкции при залагане в проекти:

При изготвяне на проекти със стоманени панелни радиатори с вграден вентил Eclipse 4381 е много важно да се уверите дали  необходимия воден поток не е по-голям от максималния поток на вентила от 150 кг/ч. Тази калкулация трябва да е в съответствие със специфичната температура на топлоносителя в отоплителната система, в която са заложени стоманени панелни радиатори с вентил Eclipse 4381.

Възможна е подмяна на стандартен вложен вентил 4360 с вентил Eclipse 4381 при всички панелни радиатори RADIK VENTIL KOMPAKT и дизайнерски радиатори KORATHERM HORIZONTAL VKM.

Тук може да проверите възможността за подмяна на стандартния вентил на нашите радиатори RADIK VENTIL KOMPAKT  с вентил Eclipse.

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all