Детска стая

И детската стая заслужава отоплението в нея да бъде в унисон с интериора. Вдъхновете се от нашата галерия как да постигнете това.

Класика са панелните радиатори RADIK, които може да оставите в ненатрапващо се бяло или да зарадвате децата с цветен лицев панел PLAN или LINE. Може да избирате от почти 200 нюанса на цветове и дори да имате втори панел за смяна. Имаме решение и за интериорите с големи прозорци – конвекторите тип пейка KORALINE ще затоплят стаята без да заемат много място. Редовното проветряване също е важно в детската стая. Това обаче ще постигнете единствено с помощта на вентилационните модули KORASMART, които благодарение на филтрите предпазват въздуха в детската стая от полени и други алергени.

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all