Използване KORALUX

Тръбните отоплителни тела KORALUX са предназначени преди всичко за отопление на бани, тоалетни, кухни, обитаеми помещения, канцеларии, входни и комуникационни помещения в жилищните и обществени сгради. Модерната им конструкция позволява съвършено използване на вътрешното пространство, а богатият избор от цветове изпълнява изискванията за цветова хармония.

Благодарение на своята конструкция могат да бъдат използвани в топло-водните отоплителни системи с принудителна и самоволна циркулация на топло-преносимата материя, чиято максимално допустима температура e 110 °C. Телата трябва да бъдат инсталирани от професионалист в топловодни отоплителни системи, които са направени професионално съгласно VDI 2035 с оглед на защита срещу повреди причинени от корозия и воден камък.

Трябва да се спазват следните основни качества на водата:

  • граници на pH 8,5-9,5 (важи за система, която не съдържа алуминий),
  • обща твърдост на водата (съдържание на Ca + Mg йони) до 1 mmol/l,
  • соленост в границите 300-500 μS/см
  • и съдържание на кислород max. 01 mg/l.
Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all