Повърхностно покритие на тръбните отоплителни тела KORALUX

Използваната технология гарантира основната цел:

  • да се осигури дълготрайна устойчивост срещу корозия и механична устойчивост
  • качествено крайно покритие
  • хигиенична безвредност на повърхността на отоплителното тяло

Повърхностното покритие на панелните отоплителни тела се извършва в три основни фази:

  1. Подготовка на стоманената повърхност - състои се от обезмасляване, фосфатиране и измиване в три фази.
  2. Нанасяне на грунда – използва се прогресивна технология на катафорезно потопяване (KTL). Слоят на грунда има достатъчна дебелина и на най- критичните места. Окончателните антикорозионни, адхезни, механически и химически характеристики KTL боята придобива в пещта за изпичане. Тази фаза от повърхностното покритие има решаващо значение за дълготрайността на отоплителното тяло.
  3. Нанасяне на горния слой на боята – използва се епокси-полиестерна боя, която се нанася с помощта на автоматични пръскащи пистолети в електростатичното поле на кабина за прахово боядисване. След втвърдяването в пещта и последвалото охлаждане повърхностното покритие на отоплителното тяло е завършено.

Повърхностното покритие на отоплителните тела се извършва с максимална грижа за околната среда, както по време на производството, така и при тяхното използване.

Основният цвят на боята е бял RAL 9016. По специална поръчка могат да бъдат доставени отоплителни тела с други цветови решения съгласно мострата с цветове.

Условия за използване на стоманените отоплителни тела

Възможности и ограничения при използване на стоманените отоплителни тела с повърхностно покритие съгласно нормата DIN 55 900 (становище на Държавния изследователски институт за охрана на материала Прага).

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all