Използване KORATHERM

Дизайнерските отоплителни тела KORATHERM са предназначени за двутръбни отоплителни системи с принудителна циркулация на топлопреносимата материя. За отоплителните елементи са използвани затворени стоманени профили с правоъгълно напречно сечение 70 x 11 mm, разделителните и събирателни профили имат овално напречно сечение 50 x 30 mm или напречно сечение под формата на буква „D“ с размер 40 x 30 mm. Някои от типовете са допълнени с конвектор с дълбочина 45 mm.

Дизайнерските отоплителни тела KORATHERM имат модерен дизайн свързан с ефективен начин на предаване на топлина в отопляваното помещение. Тяхната челна повърхност увеличава излъчването на топлина и създава усещане за топлинен комфорт. Дизайнерските отоплителни тела имат модерно решение и са практическо допълнение в коридори, фоайета на жилищни и обществени сгради, витрини, зимни градини, панорамни прозорци, остъклени пасажи, вестибюли и др.

Телата трябва да бъдат инсталирани от професионалист в топловодни отоплителни системи, които са направени професионално съгласно VDI 2035 с оглед защита срещу повреди причинени от корозия и воден камък. Трябва да се спазват следните основни качества на водата:

  • граници на pH 8,5-9,5 (важи за система, която не съдържа алуминий)
  • обща твърдост на водата (съдържание на Ca + Mg йони) до 1 mmol/l
  • соленост в границите 300-500 μS/cм
  • съдържание на кислород max. 0,1 mg/l
Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all