Опаковка и дистрибуция KORATHERM

Опаковка

Отоплителните стени се доставят с еднотипна опаковка, която се състои от велпапе, защитни пластмасови ъгли и найлон. Опаковката позволява да бъде запазена по време на монтажа на отоплителната стена и по този начин тя е защитена при грубия строеж.

Транспорт и складиране

Отоплителните тела се палетизират съгласно вътрешните предписания на производителя. Поставянето на палети едни върху други е възможно само в съответствие с тези предписания.

Палетите с отоплителните тела могат да бъдат транспортирани само в закрити транспортни средства и при складиране трябва да се поставят така, че да бъдат защитени от атмосферните условия. Недопустимо е тяхното складиране на открито.

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all