Повърхностно покритие на отоплителните стени KORATHERM

Използваната технология на катафорезно нанасяне на основния слой боя осигурява дълготрайна корозионна и механическа устойчивост. Основният слой, както и качественото финално покритие гарантират хигиеничната безвредност на отоплителната повърхност и се произвеждат с максимална грижа към околната среда, а именно в съответствие с изискванията на нормата DIN 55 900. Основният цвят е бял RAL 9016. По поръчка могат да бъдат доставени отоплителни стени и в други цветове по каталога на цветовете KORATHERM.

Условия за използване на стоманените отоплителни тела

Възможности и ограничения при използване на стоманените отоплителни тела с повърхностно покритие съгласно нормата DIN 55 900 (становище на Държавния изследователски институт за охрана на материала Прага).

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all