Най-добрите директори за връзки с инвеститорите на 2019 година

11. 12. 2019

cena.jpg

Най-добрите директори за връзки с инвеститорите на 2019 година

За пета поредна година Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България (АДВИБ) проведе своите годишни IR награди, които отличиха най-добрите директори за връзка с инвеститорите в различни категории. Статуетките бяха връчени вчера, на официална гала-вечер, която се проведе в Гранд Хотел София.

Наградените ДВИ-та и техните компании, бяха избрани след проведено независимо проучване сред финансови анализатори, институционални и индивидуални инвеститори и други участници на капиталовия пазар.

През тази година Годишните IR Награди 2019 включиха и връчване на сертификатите на студенти, обучени в програмата IR Junior  Class – първата обучителна програма на АДВИБ за млади хора.

Вечерта започна с публична лекция "Препрограмирай ума си за успех" на Мартина Иванова и  продължи с вечеря и официална церемония по връчване на Годишните IR Награди 2019.

Ето и кои бяха отличените:

В категорията "Най-добра IR електронна страница", наградата бе връчена на Николай Митанкин - Стара планина Холд АД.

"Вярвам, че до голяма степен тази награда е свързана със сайта ни и възможността акционерите да попълнят на нея електронни формуляри за получаване на дивидент. Изготвянате на тази страници отне доста усилия и ресурс, но ние сме готови да предоставим технологията на всички заинтересовани, безплатно", коментира г-н Митанкин, получавайки наградата си.

В категория "Най-добри комуникации за стратегическо развитие, управление и риск", наградата бе връчена на Снежана Байчева от Корадо АД.

"Искам да благодаря на нашия мениджмънт, който застана зад мен и до голяма степен допринесе за получаването на тази награда", заяви г-жа Байчева.

В категория "Най-добри комуникации с инвеститори и заинтересовани лица" бе отличена Пелагия Виячева от Софарма.

"Винаги съм казвала, че тази награда не е само за мен, но и за целия екип, с който неуморно работим. Благодаря също така на страхотния мениджмънт", заяви по време на награждаването г-жа Виячева.

Боряна Димитрова от Градус АД получи наградата за "Най-добри IR инициативи".

"Благодаря на Градус, че застанаха зад мен и моите идеи. Може и да звучи малко нескромно, но до голяма степен за тази награда искам да благодаря и на себе си. Градус е относително младо дружество на БФБ и за последната година и половина свършихме много работа в комуникациите с акционерите", коментира г-жа Димитрова.

И голямата награда "Най-добър ДВИ" бе връчена на Даниела Пеева от Монбат.

"Всеки може да бъдет тук на мойто място, повярвайте ми. Ние сме равнопоставени. Важното е да се работи упорито и да се получава шанс за изява. Благодаря на мениджмънта, че плътно заставаше зад моите идеи през последните години и ми даде шанс да се изявя", коментира г-жа Пеева, след като получи голямата награда на асоциацията на ДВИ-та в България.

Всички наградени получиха и специална награда от Infostock.bg - пакет "Премиум" за оповестяване на публична информация, на стойност 1 300 лева.

„Ето кои бяха победителите в миналогодишния конкурс:

ГОДИШНИ IR НАГРАДИ 2018

• НАЙ ДОБРА IR ЕЛЕКТРОННА СТРАНИЦА - Даниела Пеева, Монбат АД;
• НАЙ-ДОБРИ IR ИНИЦИАТИВИ -  Пелагия Виячева, Софарма АД;
• НАЙ- ДОБРИ КОМУНИКАЦИИ ЗА СТРАГЕГИЧЕСКО РАЗВИТИЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РИСК – Снежана Байчева, Корадо България АД
• НАЙ-ДОБРИ КОМУНИКАЦИИ С ИНВЕСТИТОРИ И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА – Антон Филипов, Централна кооперативна банка АД
• НАЙ-ДОБЪР ДВИ – Атанас Димитров, Адванс Терафонд АДСИЦ

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all