Най-добрите директори за връзки с инвеститорите на 2019 година

11. 12. 2019

cena.jpg

Най-добрите директори за връзки с инвеститорите на 2019 година

За пета поредна година Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България (АДВИБ) проведе своите годишни IR награди, които отличиха най-добрите директори за връзка с инвеститорите в различни категории. Статуетките бяха връчени вчера, на официална гала-вечер, която се проведе в Гранд Хотел София.

Наградените ДВИ-та и техните компании, бяха избрани след проведено независимо проучване сред финансови анализатори, институционални и индивидуални инвеститори и други участници на капиталовия пазар.

През тази година Годишните IR Награди 2019 включиха и връчване на сертификатите на студенти, обучени в програмата IR Junior  Class – първата обучителна програма на АДВИБ за млади хора.

Вечерта започна с публична лекция "Препрограмирай ума си за успех" на Мартина Иванова и  продължи с вечеря и официална церемония по връчване на Годишните IR Награди 2019.

Ето и кои бяха отличените:

В категорията "Най-добра IR електронна страница", наградата бе връчена на Николай Митанкин - Стара планина Холд АД.

"Вярвам, че до голяма степен тази награда е свързана със сайта ни и възможността акционерите да попълнят на нея електронни формуляри за получаване на дивидент. Изготвянате на тази страници отне доста усилия и ресурс, но ние сме готови да предоставим технологията на всички заинтересовани, безплатно", коментира г-н Митанкин, получавайки наградата си.

В категория "Най-добри комуникации за стратегическо развитие, управление и риск", наградата бе връчена на Снежана Байчева от Корадо АД.

"Искам да благодаря на нашия мениджмънт, който застана зад мен и до голяма степен допринесе за получаването на тази награда", заяви г-жа Байчева.

В категория "Най-добри комуникации с инвеститори и заинтересовани лица" бе отличена Пелагия Виячева от Софарма.

"Винаги съм казвала, че тази награда не е само за мен, но и за целия екип, с който неуморно работим. Благодаря също така на страхотния мениджмънт", заяви по време на награждаването г-жа Виячева.

Боряна Димитрова от Градус АД получи наградата за "Най-добри IR инициативи".

"Благодаря на Градус, че застанаха зад мен и моите идеи. Може и да звучи малко нескромно, но до голяма степен за тази награда искам да благодаря и на себе си. Градус е относително младо дружество на БФБ и за последната година и половина свършихме много работа в комуникациите с акционерите", коментира г-жа Димитрова.

И голямата награда "Най-добър ДВИ" бе връчена на Даниела Пеева от Монбат.

"Всеки може да бъдет тук на мойто място, повярвайте ми. Ние сме равнопоставени. Важното е да се работи упорито и да се получава шанс за изява. Благодаря на мениджмънта, че плътно заставаше зад моите идеи през последните години и ми даде шанс да се изявя", коментира г-жа Пеева, след като получи голямата награда на асоциацията на ДВИ-та в България.

Всички наградени получиха и специална награда от Infostock.bg - пакет "Премиум" за оповестяване на публична информация, на стойност 1 300 лева.

„Ето кои бяха победителите в миналогодишния конкурс:

ГОДИШНИ IR НАГРАДИ 2018

• НАЙ ДОБРА IR ЕЛЕКТРОННА СТРАНИЦА - Даниела Пеева, Монбат АД;
• НАЙ-ДОБРИ IR ИНИЦИАТИВИ -  Пелагия Виячева, Софарма АД;
• НАЙ- ДОБРИ КОМУНИКАЦИИ ЗА СТРАГЕГИЧЕСКО РАЗВИТИЕ, УПРАВЛЕНИЕ И РИСК – Снежана Байчева, Корадо България АД
• НАЙ-ДОБРИ КОМУНИКАЦИИ С ИНВЕСТИТОРИ И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА – Антон Филипов, Централна кооперативна банка АД
• НАЙ-ДОБЪР ДВИ – Атанас Димитров, Адванс Терафонд АДСИЦ

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
This website uses cookies.

We use cookies to personalize content and ads, provide social media features and analyze our traffic. We also share information about the use of our site with our social media, advertising and analytics partners. They may use the data together with other information they collect about you while using their services.

Settings
Allow all