Най-качествените и изгодни отоплителни уреди – само в KORADO!

25. 5. 2020

2435_051e0514fe3582a46de324442c909001_large.jpg

Защо е важно да изберем най-добрите отоплителни уреди за нашия дом?

За почти всеки човек е в сила поговорката „Моят дом е моята крепост“. Всички ние държим домът ни да е безопасен,удобен, уютен и красив, за да можем в него да прекарваме пълноценно свободното си време. Едно от най-важните решения, които трябва да вземем за нашия дом, е какви точно отоплителни уреди да поставим в него.От това какви отоплителни уреди поставим около себе си зависи дали ще се наслаждаваме максимално на приятна топлина, или ще съжаляваме за  избора си.

Истината е, че правилните отоплителни уреди влияят не само на стайната температура в дома ни. Те са в състояние да повлияят на бюджета ни, настроението ни и дори на околната среда! За да сме сигурни, че инвестираме средствата си в наистина качествени отоплителни уреди, е важно да проучим кой е оптималният вариант за нашите изисквания.

Как да изберем правилните отоплителни уреди за дома?

За да изберем най-добрите отоплителни уреди за нашия дом, е добре да се съобразим с някои предпоставки. Първата стъпка към избора на правилни отоплителни уреди е да проучим енергийните особености на сградата. Изборът на нови отоплителни уреди зависи от това дали сградата е енергийно ефективна, какви са възможните енергийни източници, кое е достъпното за нас гориво и дали на мястото се наблюдават големи енергийни загуби. Чак след като проучим всички тези неща, можем да съобразим избора на нови отоплителни уреди с нашите лични предпочитания. Само от нас зависи дали ще се доверим на отоплителни уреди и системи, доказали се във времето, или на такива които тепърва „превземат“ домовете на хората. Всеки вариант си има своите предимства и недостатъци и наше задължение е да се запознаем с тях, преди да вземем крайното решение.

 Възможностите за нови отоплителни уреди са десетки, като ние от KORADO сме се погрижили да селектираме за вас само най-добрите. Доверявайки се на нас и нашите професионални съвети и висококачествени отоплителни уреди, Вие си гарантирате, че отоплението на дома Ви ще е перфектно!

Кои са основните качества, за които трябва да следите при закупуване на нови отоплителни уреди?

Когато избираме нови отоплителни уреди, ние трябва да сме наясно какво точно изискваме от тях. Накратко, основните изисквания, на които трябва да отговарят новите отоплителни уреди, са:

  • висока енергийна ефективност
  • нисък разход на енергия
  • икономична експлоатация, гарантираща ниски сметки за отопление
  • безопасност

Важно е да отбележим, че не бива да се правят компромиси с качеството, защото вложените средства са всъщност инвестиция  за един по-топъл и уютен дом.

Кои са едни от най-предпочитаните отоплителни уреди?

Отговорът на този въпрос е по-лесен, отколкото може би клиентите предполагат. Ние от KORADO сме се погрижили да предложим на нашите клиенти само най-добрите отоплителни уреди. Наясно сме, че съществуват десетки други опции, но нашият дългогодишен опит на пазара ни е показал недвусмислено кои са най-подходящите продукти и точно затова ние предлагаме именно тях на нашите клиенти.

Ако изберете новите си отоплителни уреди измежду многообразието, което KORADO предлага, можете да сте сигурни, че сте направили първата крачка към перфектното отопление на Вашия дом!При нас ще намерите продукти с доказана ефективност, неповторимо качество и разбира се – на атрактивни цени!

Ние от KORADO внимателно сме проучили кои са най-добрите отоплителни уреди за сгради с различни енергийни особености. Доверявайки се на професионалистите, които работят при нас, Вие се възползвате от експертното мнение на специалисти, които предлагат на вниманието Ви най-добрите възможни опции.

KORADO предлага на вниманието Ви отоплителни уреди от най-висок клас, които са с гарантирана енергийна ефективност, нисък разход на енергия и пълна безопасност при употреба. При нас ще откриете отоплителни уреди за нискоенергийно отопление, панелни отоплителни уреди, тръбни отоплителни тела, стенни вентилационни системи с опция за рекуперация на топлината, универсални радиатори и дизайнерски отоплителни тела. Или обобщено с няколко думи – перфектните отоплителни уреди за всяка жилищна или административна сграда!

Многообразие от отоплителни уреди за всеки вкус – само в KORADO

Както вече казахме, нашият дългогодишен опит на пазара ни е убедил кой е най-разумният начин за отопление.

Независимо дали ще изберете новите Ви отоплителни уреди да бъдат панелни тела, стенни конвектори, универсални радиатори, тръбни отоплителни тела или някои от уникалните ни модели подови конвектори, Вие залагате на качеството, издръжливостта и сигурността, които ние от KORADO предлагаме.

Ние от KORADO сме се постарали да предложим многообразие от възможности за нови отоплителни уреди, сред които може да намерите точните за Вас. Постарали сме се да създадем различни модели от всеки вариант, за да може изборът да е още по-прецизен. Благодарение на това многообразие, Вие можете да откриете перфектните отоплителни уреди, съобразени с Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Както вече стана ясно, новите отоплителни уреди трябва да са съобразени с особеностите на конкретната сграда, която ще се отоплява. Важно е да направите информиран избор, включително и за източника на гориво, който ще използвате. Ние сме се погрижили нашите отоплителни уреди да са съвместими с топлопроводни системи на централно отопление с най-високо работно свръхналягане на водата 1,2 МРа. Освен това нашите предложения са отлично решение и за топлинни помпи, както и за всички останали топлинни източници – соларни системи, газови котли, електрически котли, както и котли за дърво и биомаса. Това прави нашите отоплителни уреди перфектен избор за всякакви сгради, независимо от основните топлинни източници. Вие просто трябва да изберете най-достъпния вариант, който може да ползвате.

Независимо на кои точно отоплителни уреди KORADO ще заложите, ние гарантираме перфектно качество на атрактивни цени. Инвестицията в нашите отоплителни уреди е инвестиция в топлото и уютно бъдеще на Вашия дом!

Други преимущества на  отоплителни уреди KORADO

Освен неповторимото качество и многообразието, което предлагаме, нашите отоплителни уреди имат още десетки преимущества! Отоплителните уреди на KORADO са изключително безопасни за употреба. Те са енергоспестяващи, а повърхността им е специално проектирана така, че да не се нагрява прекалено. Нашите отоплителни уреди загряват бързо, което Ви осигурява необходимата топлина точно навреме! Всички отоплителни уреди, които ще намерите при нас, са с лесен монтаж и лесна поддръжка.  Важно предимство е още, че нашите отоплителни уреди осигуряват един екологичен начин на отопление. Не на последно място трябва да отбележим, че всички наши продукти са с отлични естетически качества. В миналото е останала идеята, че радиатор в къщата непременно означава загрозяване на интериора. Нашите отоплителни уреди са с уникални дизайнерски решения, които освен че ефективно ще затоплят Вашия дом, ще се „впишат“ чудесно в неговия изискан интериор и атмосфера.

Решението какви отоплителни уреди да поставим в дома или офиса си е едно от най-важните. Затова изборът трябва да е разумен. Инвестицията в нови отоплителни уреди е важна стъпка в усъвършенстването на всеки дом. Ние от KORADO Ви предоставяме най-качествените и изгодни отоплителни уреди, с които да улесним този толкова важен избор. Доверявайки се на нашите отоплителни уреди, Вие си гарантирате топлината и уюта, от който всеки един дом се нуждае!

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all