Нови продукти в електрическото отопление за вашата баня

28. 3. 2024

nova_el_telesa_aktualita.jpg

Модерен дизайн, по-висока функционалност, атрактивни цени и още много ще откриете в нашите нови продукти

През април пускаме на пазара ново поколение електрически нагревателни елементи, които са предназначени за директно отопление на радиатори KORALUX и KORATHERM. Всички модели радиатори с новите нагреватели осигуряват висок топлинен комфорт и максимална безопасност на атрактивна цена. Най-новият и привлекателен модел разполага с Bluetooth свързаност, контрол и управление на потреблението на енергия, както и с няколко режима на сушене. Новите нагревателни елементи са предназначени за директно електрическо отопление на радиаторите KORALUX и KORATHERM.

3 вида електрически елементи:

  • с контролер, управляван с помощта на мобилно приложение - съвременно решение, което съчетава всички предимства на електрическите нагревателни елементи с контролер с допълнителното предимство на дистанционно управление и наблюдение чрез мобилно приложение. Вариантите са бял (с бял кабел), хром (със сив кабел) и черен (с черен кабел).
  • с контролер - електрическите нагреватели са оборудвани с вграден контролер, който позволява на потребителите да задават желаната температура. Опциите са бял (с бял кабел), хром (със сив кабел) и черен (с черен кабел).
  • без контролер - остава част от гамата (традиционният и по-евтин вариант, който работи на принципа включване/изключване без възможност за намеса на потребителя). Възможност за избор на капак в цвят (бял с бял кабел), хром (със сив кабел) и черен (с черен кабел), което гарантира незабележимостта на нагревателния елемент.

Интелигентни функции: Многобройни режими на сушене, седмично програмиране и родителски контрол.

Защита от замръзване: Антифризната функция на течността в радиатора предотвратява повреди при студено време.

LED индикатори: Цветните светодиоди осигуряват визуална информация за режимите на работа и температурните настройки.

Двустепенна термична защита: Осигурява безопасна работа и защита срещу прегряване.

Повече информация ще намерите тук.

 

Друга нова продуктова линия са радиаторите с електрически усилвател

Към радиатора се добавя независим електрически бустер, който може да служи като независим или допълнителен източник на топлина по време на функционирането на радиатора.

Тези модели се отличават с иновация, елегантност и максимална ефективност. Техният уникален дизайн и усъвършенствани технологии ви позволяват да постигнете перфектен комфорт в дома си при минимални разходи за енергия. Всеки модел е оборудван с върхова технология за интелигентен контрол на температурата, която осигурява точни и стабилни температурни условия в банята през цялата година. Благодарение на функцията Super Boost можете да постигнете бързо повишаване на температурата за нула време, което е идеално за периода, в който трябва бързо да затоплите помещението. Освен това, с автоматичното и самообучаващо се програмиране, тези радиатори се адаптират към вашия начин на живот, което води до допълнителни икономии на енергия и повишен комфорт.

Повече информация ще намерите тук.

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all