Свързващи арматури RADIK

Модерните отоплителни системи предполагат инсталиране на арматури, които осигуряват затварянето на отоплителното тяло от страната на входа и изхода на водата и евентуално източването и пълненето на отоплителното тяло с топло преносима материя без прекъсване на експлоатацията на отоплителната система. Изборът на арматури в съответствие с посочените изисквания се извършва в зависимост от материала на разпределителните тръби:

  1. Мед или точна тънкостенна стомана, пластмаса или комбинация пластмаса-метал-пластмаса - да се използва компактна свързваща арматура с разстояние 50 мм с редукция G ½ на G ¾ снабдена със съответните стягащи винтове според материала и размерите на свързващите тръби
  2. Черни стоманени тръби с тръбна резба - да се използват 2 броя затварящи винтове

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all