5 причини да изберем вентилационните блокове на „KORADO“

Здравословен въздух в помещението

Благодарение на усъвършенстваната система на филтриране въздухът, който влиза в помещението е изчистен от вредни вещества, прах и алергени. По този начин значително се намалява риска от алергични реакции и заболявания на белите дробове. От здравословна гледна точка това решение е идеално за малки деца, възрастни хора, страдащи от алергии.


Ефективна регулация на влажността на помещението

Средно четиричленно семейство произвежда за един ден около 12 литра влага. Прекомерната влажност подпомага разпространяването и развитието на плесен и гъбички. За да не се повишава влажността в затвореното пространство, е необходимо помещенията добре да се проветряват. Фирма „КОРАДО“ предлага вентилационни блокове, които осигуряват това.

Елиминиране на шума

В днешно време шумът се счита за един от основните фактори за стреса. Вентилационният блок с високо шумово изолиране е много по-добър от отворения прозорец, особено през нощта, когато поради нарастващия интензитет на транспорта външният шум е много неприятен. Благодарение на вентилационните блокове КОРАДО можете завинаги да се освободите от него.

Безопасност

Отворените прозорци и вратите на балконите са предпоставка за недостатъчна безопасност на жилището. С вентилационните блокове КОРАДО Вашият дом е успешно защитен срещу влизане на нежелани лица.

Пестене на енергия и разходи за отопление

С проветряването винаги е свързана загуба на топлина, която излиза от помещенията през отворените прозорци. Локалните вентилационни блокове намаляват тези загуби до минимум. Този нов начин на проветряване е изцяло в съответствие с новата наредба за намаляване консумацията на енергия на сгради и допринася в значителна степен за крайната оценка на обекта от гледна точка на енергийно-ефективните му показатели .

Ново
Ново!

Посетете и изберете. Радиатор подходящ за термопомпи. RADIK V-POWER

Това ме интересува
Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за персонализиране на съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социалните мрежи и анализираме нашия трафик. Ние също споделяме информация относно използването на нашия сайт с нашата социална медия, партньори свързани с реклама и анализ на данни. Те могат да използват тези данни, заедно с друга събрана информация докато използвате техни услуги.

Settings
Allow all