5 причини да изберем вентилационните блокове на „KORADO“

Здравословен въздух в помещението

Благодарение на усъвършенстваната система на филтриране въздухът, който влиза в помещението е изчистен от вредни вещества, прах и алергени. По този начин значително се намалява риска от алергични реакции и заболявания на белите дробове. От здравословна гледна точка това решение е идеално за малки деца, възрастни хора, страдащи от алергии.


Ефективна регулация на влажността на помещението

Средно четиричленно семейство произвежда за един ден около 12 литра влага. Прекомерната влажност подпомага разпространяването и развитието на плесен и гъбички. За да не се повишава влажността в затвореното пространство, е необходимо помещенията добре да се проветряват. Фирма „КОРАДО“ предлага вентилационни блокове, които осигуряват това.

Елиминиране на шума

В днешно време шумът се счита за един от основните фактори за стреса. Вентилационният блок с високо шумово изолиране е много по-добър от отворения прозорец, особено през нощта, когато поради нарастващия интензитет на транспорта външният шум е много неприятен. Благодарение на вентилационните блокове КОРАДО можете завинаги да се освободите от него.

Безопасност

Отворените прозорци и вратите на балконите са предпоставка за недостатъчна безопасност на жилището. С вентилационните блокове КОРАДО Вашият дом е успешно защитен срещу влизане на нежелани лица.

Пестене на енергия и разходи за отопление

С проветряването винаги е свързана загуба на топлина, която излиза от помещенията през отворените прозорци. Локалните вентилационни блокове намаляват тези загуби до минимум. Този нов начин на проветряване е изцяло в съответствие с новата наредба за намаляване консумацията на енергия на сгради и допринася в значителна степен за крайната оценка на обекта от гледна точка на енергийно-ефективните му показатели .

This website uses cookies.

We use cookies to personalize content and ads, provide social media features and analyze our traffic. We also share information about the use of our site with our social media, advertising and analytics partners. They may use the data together with other information they collect about you while using their services.

Settings
Allow all